Pateuri cu carne

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2012 | 14447 vizualizari

 

Sunt foarte bune la gust.Din pacate nu prea mi-a iesit aspectul.Sunt prea mari,dar data viitoare cand o sa mai fac pateuri, promit ca o sa ma straduiesc sa iasa ceva mai mici.Am sa fac si poze mai multe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina( osanza,untura sau 250 ml ulei)
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 oua
  • 1 cubulet de drojdie
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura pateuri: 
  • 1 kg carne tocata vita sau amestec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina putina
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de lucru,asezam umplutura si rulam.Taiem ruloul cam la fiecare 5 cm.Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina si asezam pateurile pe care le ungem cu ou.Dam la cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca mic dejun.

TIPS-URI

1

Carnea tocata se poate inlocui cu branza sau ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu carne